Summa sidvisningar

tisdag 25 mars 2014

Baby & Barn mässan!

Lite små rörigt hem sitter jag i just nu. Det är teckningar, pennor,nappflaskor,en stumpa, skor på fel plats och en och annan bil under stolar,på stolar. Jag ska snart göra kvälls röjet!
Isolde blir idag motvilligt nattad av sin far. 99,8% så är det min grej! Men ibland kan även en far tycka det är mysigt!

Dagarna går fort och skönt när dom är längre. Passar mig bra.
MEN trots ljus och mängder av frisk luft,träning,sömn och bra mat så är jag så galet trött. Går det inte över innan veckan är slut så får jag nog söka för det. Jag kan lida av en svår sjukdom! Det kan jag ju göra så klart men troligen är jag bara lite sliten!!! Haha
Tror det är saknad av mitt "tenta-socker"!
Jag är så tenta tjock nu så jag frustar när jag böjer mig ner och brösten kväver mig nästan när jag ligger på rygg. H E M S K känsla...haha! Men....ärligt. Det kunde varit värre saker. Betydligt värre.

I eftermiddag har vi mest kört bil runt runt vårt vardagsrums bord. Jag har läst lite,Isolde "lekt" med mormor en stund.  En ganska bra dag helt enkelt! Utan måsten eller krav.

I morgon ska jag in till skolan och jobba med grupparbete och lära mig BENLINDNING! Å,vad jag gillar allt detta. Otroligt roligt att plugga även om jag då och då kan tänka att det är för tufft för mig. Jag skulle blivit Socionom, det va hela planen.Tanken va att jag skulle söka in nu... Men nu känns detta som bästa valet!!!!!

I helgen vill jag åka på baby & Barn mässan i Göteborg. Varit där flera år och tycker det är otroligt bra!!!! Älskar allt som har med barn/bäbis att göra. Även en hel del föreläsningar som kan vara roligt att gå på. Så mitt mål är att komma iväg. Kanske jag helt enkelt tar en "ego" tur på Lördag!

Nu ska jag strax parkera min ända i soffan.

Idag bjuder jag på mobil-bilder.




Pyssel stugan!!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar