Summa sidvisningar

söndag 23 mars 2014

En spännande dag!

Sitter i soffan. Lämnat in min uppgift som ska vara inne senast 08.00 i morgon.
Vi kollar Crossfit på Tv. Vi gör det gaaaaanska ofta. Veckan träning planeras nu när Johan är hemma igen. Vi brukar lösa det så alla är nöjda. Aldrig nåt problem hos oss!

Problem blev det idag lite hos oss!

Isolde fick hit kompisen Nova för lek. Lycka!!!! Vi gick till lekparken 1,5 timma. Fantastisk ställe för barn. Jag tycker det är tråkigt och skyller det på att som 5 barns mamma har jag "förlekt"  mig på lekplatserna.Som jag puttat gunga, suttit på snurrcykeln, ätit sandkakor, och applåderat åt alla fina åk i rutschkanan...släpat hinkar och blåst på små röda barnknä! Men med lite kaffe och solen i ansiktet blev det bara bra.

Isidor hälldes sen sin stövel som va full av sand rakt på hallgolvet. Dammsugaren fram!!!!! Då går slangen av!!!!! Jag konstaterar och försöker ändå mig på ett försök till dammsugning med en hand över slangen. Hinner inte tänka klart den tanken innan Isolde tappar en glödlampa i köket. Nästan komiskt!?!?! Inte då....jag brusade upp. Tur jag gör det så snabbt så ingen ens hinner fatta att det sker...sen lägger sig lugnet igen och Isolde och jag dammsög medans hon höll slangen över hålet. Sen fortsatte det...flickorna bytte bajsblöja ensamma på lillebror i huset uppe utan min vetskap...ner kom den stackarn med blöjan på sne och byxorna vid knäna glad i hågen...(ingen skada skedd) Sen pannkakorna.... blev 7 stycken mini öar i pannan. Jag brukar oftast lyckas men inte den sista tiden med pannkakorna!!!!!

Annars en bra dag!
Jag börjar nog bli förkyld. Känner mig lite matt och frusen! Eller är det sviter av min urladdning!

Nu är det en ny vecka i sikte.
Jag ska vara på skolan redan 8.15. Hujedamej så tidigt. Vi är lite bortskämda med att börja 10.15!!!
Men annars är vi INTE bortskämda med mycket!


Isolde med kompisen Nova!

Härligt!!!!

Lille gubben i bland känns världen så stor för dig även om du för oss är stor i den!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar