Summa sidvisningar

torsdag 6 mars 2014

Träning och utelek!

Nu är det väl ändå vår i luften!!!!
Efter dagis så blev vi kvar ute och tog till och med lite extra "mellis" ute på bänken. Jag en stor kopp kaffe . Hur härligt som helst!!! Lite värme nu bara så är jag hel nöjd.

Nåt annat jag ägnat mig åt idag förutom "tentaplugga" är träning. Idag fick jag sällskap av Malin. Vi körde lite "lyft". Roligt att träna ihop med nån. Det ger mycket!!! Vi körde  bla marklyft idag, det är otroligt roligt och ruskigt jobbigt, vi tog oss till 80 kg.. Man får vara väldigt "rörelse-ekonomisk" när man lyfter, det går åt mycket kraft i VARJE lyft. Man får vara lite smart att hålla lite på "krutet".  Men det gick bra idag!

Sen va det bara hem och fylla på med lite mat ,dags sen att "vikariera" som spinning-instruktör. Fullt gäng av glada deltagare. Dom är grymt duktiga!!!! Så roligt att dom fortfarande välkomnar mig så varmt.

Barn är lagda och sover gott.
Jag väntar på Johan som tränar!

Tänkte skriva en skön kväll upp krupen i soffan. Men det "hänger" plugg över mig. Just detta med att aldrig bli "klar" är ibland lite tärande.

Ser fram i mot vår helg! Vi ska åka till Borås/Bollebygd på lördag. Vi ska ha schlagerkväll hos våra vänner, och sova kvar där. Detta har jag längtat efter i säkert 1 månad nu. Kan sakna dessa människor så. Idag sa Isolde...jag skulle vilja flytta till huset bredvid Andersson!!!! Ibland kan jag känna EXAKT samma känsla faktiskt.
Men vi får bo kvar i vår fina stad ...i alla fall till killarna är stora och utflugna!
Annars finns det säkert määääängder av roliga jobb för mig där!!!!

Helg närmar sig och många verkar ha veckodagarna som transportsträcka, lite synd tycker jag. Då missar man ju allt roligt på vägen MOT helg!!!!
Men i morgon ska det ändå bli skönt med hemmamys och ...TACO igen!!!! Haha




Jag har redan vår-planterat...brukar inte vara så länge och får göras om inom 1 månad!!!!

Jag ser helt slut ut...haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar