Summa sidvisningar

onsdag 19 mars 2014

Hela systemet är på...

God eftermiddag. Inte nog med att denna förbannade tenta hänger som ett mooooln över hela mig. Det regnar också..och blåser...man blir på riktigt en aning deprimerad just nu.
Suttit sen 7.50 idag med ett avbrott för en riktigt rolig Wod.....sen har den pulsen lixom hängt i. Jag vet i alla fall vad det innebär att ha det Sympatiska nervsystemet påslaget. Det har jag konstant!!!!!
Vet inte om jag någonsin känt mig så här stressad i hela mitt liv och inser då ganska snabbt att det är omöjligt att må så här i 3 år. Men kom på att det är 3 tentor kvar på terminen...DET ska jag väl i alla fall "palla".

Idag satt jag med tårarna rullandes igen....letade jobb (städerska lockade...mat-tant oxå....ger upp! Men sen så hostar jag upp mig igen.
Kom på att jag inte ätit nåt på hela dan...DET är inte så bra! Då blir man ganska "skör". Jag är otroligt känslig för det!!!
Nu är mina småttingar hemma här. Då känns det helt plötsligt bra igen.

I kväll planeras det riktigt finmiddag här. Köttbullar och potatismos och lingon. egen gjorda köttbullar kan va nåt bland det godaste som finns faktiskt!!!

I kväll blir det Tv kväll och "vuxenglass". Hoppas nu inte Johan glömmer det när han handlar. Min älskade man som stöttar mig så...kan inte va kul att se sin fru gråtandes när han åker till jobbet och när han kommer hem. Det är ovanligt....så han blir orolig stackarn. Jag säger att jag måste bara få bryta ihop lite...sen kommer jag igen!!!! Då tänker jag också på att det finns människor med betydligt värre bekymmer än en tenta....det finns trots allt människor som HAR bekymmer och mår dåligt för saker man inte kan påverka. JAG kan ju bara plugga mer!!!!! Kraften som tar slut bara...vissa har inte ens kraft att kliva upp på morgonen av olika anledningar...men just nu är jag en strimma "ego"!!!!
Tack gode gud för min träning...håller psyket i balans NÅGOT!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar