Summa sidvisningar

lördag 15 mars 2014

Återhämtning!

God kväll denna lördag!
Vi har hamnat i soffan efter galet god kvällsmat, idag lagade jag rosépeppar kyckling. (egentligen skulle min man fått göra det för frun har lidit av utmattning).

Skulle lämna av dom små hos pappa och Isolde va klar ,redo och ute. Jag sprang runt och försökte hitta träningskläder...När jag kom ut och ropade hittade jag henne INTE! Lite smårädd hann jag bli. Sen såg jag en liten tjej i finjacka och min leopardväska runt axeln på vägen..hon hade besökt våra härliga grannar Barbro och Chester.

Då va det dags för TeamWod!
Jag och Malin ,hon är konditionsstark...jag är inte det mer än när jag kör 8 min wod. Då går det riktigt bra!
Idag trodde jag att jag skulle dö,uppriktigt! Blev nästan arg på min man som utsatte mig för detta,idag va han instruktör..... (som straff så har jag tänt ljuset)
Att ta ut sig till sitt totala max gör man inte ofta som motionär. Vi har en spärr inom oss. Men idag va jag över den spärren...mjölksyran sprutar och kraften finns inte enbart vilja. Man få stå ut med smärta och utmattning,något man KAN lära sig faktiskt. Hur gör dom annars när dom kör mil efter mil på skidor...eller springer maraton. Kan omöjligt vara en känsla av välbefinnande efter 3,5 mil. Men vi var grymma...vi gjorde ca 420rep var under dessa 35 min. Trots allt närmar vi oss 40 och har några barn som vi burit under våra hjärtan! Måste ändå få tycka att det är bra gjort!!!

Hos min kära far stod våfflorna redo...det gick inte trycka mer än en.

En bra dag hos oss!


Ca 70 boxjump totalt idag....då är det inga nätta 55 kg som ska upp!!!!

Hur som helst så är det så förbaskat roligt!!!

Nu ska jag fylla på med massor av vatten....lite godis och snart är det Gladiatorerna. ´

1 kommentar:

  1. Idag känns det litegranna i kroppen min.. somnade 21.20 igår. Men tack för ett mycket bra samarbete:))

    SvaraRadera