Summa sidvisningar

torsdag 27 februari 2014

Kloka ord och bra morgon!

Såg Ni "Mia på Grötö" igår. Jag blev rörd...så kloka ord av Marie Rickarsdsson som besökte Mia. Hon är nu 70 år och först NU helt nöjd med livet och sig själv. Gud, så sorgligt...tänkte jag! Sen började jag fundera lite. Går vi nästan ett helt liv och inte riktigt är nöjda över oss själva och vad vi presterar??? Ska vi ens behöva fundera över det??
Man kan ju gå till sig själv...att vara nöjd eller inte nöjd över hur vi ser ut? Vi är så självkritiska så det finns längre ingen gräns. Vi granskar oss själva så orättvist många gånger. Aldrig tänker jag på hur andras ben ser ut...eller mage....eller rumpor. Jag tycker uppriktigt dom flesta är väldigt vackra på sitt sätt. Jag kan kolla tillbaka på bilder då jag va betydligt yngre och betydligt snyggare....men va jag nöjd DÅ, då jag verkligen borde vara det??? Nä,inte det minsta!!! Mer nöjd idag då jag inte borde vara det (haha,missförså mig inte). Men det är en annan trygghet man har så klart...en säkerhet som man kanske inte hade då. Tack och lov så ger tiden inte bara djupare rynkor....det ger oss lite perspektiv på annat....lite lugn i sinnet!!! Kanske har Isidor hjälpt mig mer än jag någonsin kunde tro. Han har visat oss VAD som är betydelsefullt på nåt sätt.

Men hur som helst så är det ganska så sorgligt!
Vem dömer oss......? Vi själva...vi är dom värsta kritikerna....

Önskar mina barn ska gå genom livet nöjda med sig själva, vad dom gör och tycka om sin egen person både på insida och utsida. En svår uppgift att ge sig i kast med....men man gör ju det man själv tycker och tror är rätt. Jag ser en skillnad på flickor och pojkar...men ändå jobba mot samma sak!

Nu har jag träna. Vilket gäng där nere. 60+ gänget och så otroligt motiverade och taggade dom är i gymmet. Jag får ibland ta del av lite berättelser när jag är där. Hoppas jag är där vid den åldern också!!!!

Dags att ta fram lite böcker...sista rycket nu inför morgondagens tenat!!!


Vår sköna morgon. Smidiga morgon barn hos oss. "Paddan" är bra!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar