Summa sidvisningar

tisdag 4 februari 2014

En stillsam dag!

Benen upp på bordet, min favorit Smoothie och datorn!
Då va det kväll för mig.
Johan jobbar...jag ringer mina söner men dom va inte lätta att få tag i . "Småfolket" sover!

Isidor hade hög feber i eftermiddags och har suttit i mitt knä sen ungefär kl 14. Men äter lite och känns inte jättedålig! Han är snart på benen igen tror jag.
Lite kvällsbad för att röra oss från soffan en stund. Måste säga att det finns fördelar med allt...en fördel med sjuka barn är att det blir väldigt stillsamt för alla. Jag har inte kunnat gör så mycket heller än att titta på Pippi. Ganska skönt då " måsten" gärna tar över om man har ledig tid. 
Nu sitter jag bara och håller alla tummar att detta INTE blir vattkoppor..om det nu startar med feber vet jag inte. Men just det vore verkligen inte så "rätt i tiden". Om det någonsin blir det. Men inget jag skulle provocera fram i alla fall....skulle aldrig i livet "smitta" dom med vilja faktiskt! Även om jag vet att dom bör ha det, men just medvetet känns lite tufft .Men det är ju olika hur man känner. Hoppas detta kommer in i vårt vaccinationsprogram!

Tränings-vila i två dagar! Kan säga att det var väldigt välbehövligt och nu känner jag mig pigg och redo för tuff träning igen! Hoppas få in 1-2 Crossfit-pass denna vecka, 1 Lyft-pass och ett styrkepass.

Hoppas du har det bra!
Vi går mot ljusare tider....igår fick jag nästan vårkänslor på väg mot bilen. Så skönt och solen sken rakt i ansiktet så man fick kisa. Underbart!!!!!
Idag blev det ändå lite frisk luft sittandes i vagnen!

Omplåstrad liten Isolde !

Kvälls-mys hos MIG!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar