Summa sidvisningar

söndag 23 februari 2014

Allt som vanligt igen!!!

Isolde är nu hem-kommen från sin "semester" hos mormor. Jag har längtat efter henne. Samtidigt så är det bra för Isidor att få lite egen tid. En storasyster som agerar liten mamma är toppen men tror att även hon mår bra av lite tid från mig ibland. Vi är riktigt nära varann och jag sitter knappast på toa ensam...så lite såna här korta avbrott är nog bra ibland...inte för ofta! Haha.

Isidor och jag tog 1 timmas promenad och han somnade. Jag pluggade,lagade mat och snabbstädade under tiden. Som småbarnsmamma är man grymt effektiv på en timma!!!!!

Nån träning blev det inte idag...planeringen sprack med sov och mattider!

Hemmet är åter fyllt av dockor,resväskor och nallar!!!

Isolde och jag ska snart åka och titta på en nyfödd liten tjej. Lila Noomi.
Vi har varit sjuka här i omgångar och  så fort vi bestämt nåt så har det sen inte gått. Isidor är lite förkyld så han får vara hemma. Aldrig i livet att jag skulle ens fundera på att besöka nyfödda bäbisar med snuviga egna barn! Min skräck att smitta en sån där liten! Innan avfärd så spritar vi våra händer!!!!!
Jag ska ta med mig min kamera,några bilder ska vi försöka ta.

Nu saknar jag min man. Nästa helg MÅSTE jag få göra nåt roligt. Nästan vad som helst men lämna hemmet lite. Nu har jag varit ensam två helger...det börjar kännas lite!!!!
Jag är ensam mycket men tycker inte det är nån fara alls....veckorna går så fort. Men på helgerna är det inte alltid jättekul!!!

Så nu är det min tur....först Fredagstentan bara!!!
Huamej......håller mina nerver kommer jag fixa den. Blir jag för nervös så kan det vara så att jag inte klarar den!!! Tyvärr, det är så med mig!Spelar ingen roll vad folk försöker "peppa" mig med...jag funkar så bara. Det är JAG!

Spring i benen....

Zzzzz....Zzzzzz....

Ingen mat till dessa idag. jag är helt förskrämd av dessa djur...vi gick snabbt förbi!!!!

Detta hår.....jag vill ha!!!!

Lilla goa ungen min!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar