Summa sidvisningar

tisdag 18 februari 2014

Sömn,skratt och glada barn!!!

Sovit bort X antal timmar i soffan under täcket idag. Känner mig betydligt piggare nu i kväll men har en ordentlig huvudvärk. När man som mamma/kvinna är sjuk blir många saker tydliga...hemmet ser ut som en krigszon och ingenting är riktigt sig likt. Säger inte att det är bättre eller sämre, bara att det är lite annorlunda. Problemet ligger väl mest hos mig själv då jag blir stressad av att ligga mitt i krigszonen och titta på !!! Haha....

Jag låg och kolla på Familjen Annorlunda på förmiddagen och skrattade så jag grät. Jag tycker programmet är oerhört gulligt! Jag beundrar dom. Tycker det är häftigt att man beslutar sig för att skaffa denna mängd barn i tät följd. Har inga som helst förutfattade meningar i detta utan man väljer ju detta helt själv. Jag kan tycka det ser supermysigt ut på TV. Men i mitt liv skulle det kanske inte fungera lika bra. Dom far runt med hammare,vatten,knivar och saxar...bara synen stressar mig.
Men så roligt avsnitt jag såg idag då pappan fastnar i en grotta.

Johan hämtade upp två glada barn framåt eftermiddagen. Isolde hade en hel påse med "pyssel" hem. Isidor kör mest bil så fort han kommer innanför dörren. Läste ett långt inlägg idag om att kalla förskola för dagis. Jag säger dagis....av bara farten! Förskola heter det ju då det nu mer är en skolform med pedagoger som har läst i 3,5 år. Men jag vet inte om just "dagis" låter så illa. Men ska bättre mig !!!

Nu ber jag en stilla bön att lille Isidor ska hålla sig frisk och inte drabbas av detta.

I morgon får jag snällt vara hemma också och på torsdag återvända till min VFU på vårdcentralen!

Plugga nu i kväll finns inte en tanke på för mig. Jag är helt orkeslös....vill mest sova!
Tror just det löser sig så fort jag lägger ner huvudet här.



EN bra uppmaning tycker jag!!!! Vi är upptagna av så mycket..även jag så ibland får vi bli påminda!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar