Summa sidvisningar

torsdag 13 februari 2014

Lite visset...

Dock känner jag mig inte så vissen denna morgon, trots en blåsig natt utanför fönstret. Vi vakande tidigt idag..och det blev frukost för småfolket på dagis idag. Jag ska strax in till Skövde.
Men mina blommor i fönstren spretar åt alla håll,även mina blommor på bordet börjar hänga. Tulpanerna kan vara fina även som lite vissna tycker. Men nya blommor till fönstren måste inhandlas.
I morgon har vi åter igen en redovisning, denna gången på en engelsk artikel om kvinnor som lever med män som drabbats av en Stroke, detta är ganska unga personer. Man blir berörd, artikeln är väldigt ärlig och man får ta del av både förbjuda och sorgliga tankar berättat av dessa kvinnor. En rolig redovisning att göra!

En liten rapport från studenten 5 veckor in på utbildningen.....Det går riktigt bra och vissa dagar är det väldigt väldigt mycket. Körigt och man är så där superstressad...sen vänder det och man har en hel rad av lugnare dagar. Men man har aldrig känslan av att vara "klar" speciellt länge. Nu ligger tre tentor framför mig . Dom skrivs under 1 vecka. Jag försöker förbereda mig genom att plugga lite då och då. Det ger nog mer än vad man tror. Klarar jag inte tentan så är ju det värsta som kan hända att jag får skriva om den!!!!!


Nu ska jag packa väskan och lägga ner lite mat!!!
Ha en fin Torsdag!!!

2 kommentarer:

  1. En liten fråga bara, måste ni även redovisa på engelska eller kan man göra det på svenska?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej..redovisningen sker på svensks. Tack å lov...😊

      Radera