Summa sidvisningar

fredag 7 februari 2014

Bästa träningen!

Isolde och jag ligger under det vackraste täcket vi har...rosa med hjärtan. Enligt henne blir det inte vackrare än så. Nils Karlsson pyssling och små barnfötter stl 28 i mitt knä. Jag är rik!!!!

Vi hade brorsan här på fredagsfika när jag kom hem. Jag kan sakna honom så galet mycket fast han är 20 år i år  och flyttat hemifrån...man får en annan relation då.  När han bodde hemma kunde tankarna vara annorlunda i bland när man va snudd på att ringa saneringsfirma och började bli rädd för vad som KUNDE finnas under sängen....tallrikar från "förr" kunde stå där. Så arg jag kunde bli...galen!!! Attityd och otacksamhet...idag vet jag att det inte behöver betyda så mycket mer än....just frigörelse och utveckling. Idag är han en fantastiskt ung vuxen med bra värderingar och kloka tankar. Lite "lönen" för mödan kommer så småningom....

Jag har varit och kört ett CrossFit pass...gräsligt jobbigt. Inte ofta kärlek och hat går så hand i hand. Jag älskar denna träningsform. Passar mig bra på många sätt. Intensivt under begränsad tid!!!

Redovisningen om Cellen är nu avklarad och vår grupp fick beröm. Vi var så nervösa så vi skakade i kapp alla fem .Jag hade styvat upp mina papper med extra hårt papper.,....idag förstod jag att det va ett smart drag av mig.... Efteråt va vi grymt nöjda och kunde ta helg!

Isidor ska in till KSS i morgon om feber inte ger sig nu, det hoppas vi.  Men nu ville dom kolla honom i morgon. Underbara underbara Karin har ringt mig två gånger idag och har sån koll. Hon är en trygghet!!!!

Ha en fin fredag kväll!
Jag gillar denna man...han är stenhård i sina åsikter...morgonpigg och rak! OCH jag tror på hans teori...tror han har väääääldigt rätt i detta!!!!!
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar