Summa sidvisningar

torsdag 6 februari 2014

Plugga med barn!!!!

Redan fredag i morgon!
Veckorna går i ett rasande tempo. Det är måndag och fredag hela tiden.

Jag känner att det är lyxigt just nu att inte jobba några helger. Jag har ju från sagt mig allt i jobbväg...gym,Me&i och mitt vanliga jobb. Just nu är det ett klokt beslut! Jag kan lägga "krutet" på skolan och det behövs.
Många frågar hur det fungerar att studera på Högskolan med barn och när man är äldre. Nu är jag ju bara i början av utmaningen. Men än så länge går det jättebra.  Man styr mycket själv och jag känner mig motiverad och pluggar en hel del. Inte så jag känner mig dränkt i uppgifter men jag vill ha kontroll. Är man småbarnsmamma så får man vara redo ....allt kan hända. Som denna vecka....SJUKT barn och en ihoplimmad haka. Därför ser jag till att ligga i "fas" med allt. Jag ogillar överraskningar nämligen!
Det är väldigt intressant, allt detta som jag gillar.....jag har hamnat rätt. De första dagarna kände jag mig lite kluven. Drömmen om att bli Socionom tog över lite...men det är inte möjligt att pendla för mig. Nu känns detta helt rätt!
Så klart att det är tufft att plugga med barn...men ändå inte. Mycket värre att plugga Komvux på 3,5 månad. Det kan vara bland det värsta jag gjort i stressväg!!!!

Vissa kurser kommer även här vara tuffa...som nu Anatomi/fysiologi,det är svårt tycker jag...inte anatomin men fysiologi!!! !Vi har 3 tentor inom loppet av 10 dagar det  känns ju omänskligt. Därför pluggar jag på det redan nu.Vad är det värsta som kan hända??? Jag får omtenta....
Det finns också fördelar att plugga med både barn och att vara äldre...just detta att vi är mer strukturerade i vårt pluggande, går lixom inte skjuta på saker....livserfarenheten är också en fördel.


Snart 2 år...galet fort dessa år gått!

 

Nu kom min man...ska ge honom min tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar