Summa sidvisningar

söndag 2 februari 2014

Man gör så gott man kan....

Söndag kväll va det ja...
Så dåligt på Tv. Jag måste ändå plugga så det kvittar mig egentligen. Blev inget pluggande under dagen idag så som va tänkt.
Lite körig kväll känner jag... känslan av "man gör så gott man kan " dök upp under nattningen. I bland är man sannerligen ingen supermorsa. Jag är ingen supermorsa när stressen drabba mig.

Jag åkte iväg och tränade lite i kväll medans kvällsmaten stod i ugnen. Jag körde lyft idag igen...nu vill det till att inte glömma tekniken. Såna där små små saker som man måste tänka på...kan ta lång tid innan jag lyfter...jag ändrar fotinställning...grepp...fötterna igen....lite hit och lite dit ...haha. Det gick fint!!!!  Nu är det bara att köra på och slipa teknik och börja slänga på lite mer vikt. MEN först måste tekniken sitta!!!!!
Men så roligt det är.

Idag har  det varit bandy i vårt kök. Om det nu va vårt smartaste köp vet i tusan...men roligt va det tydligen.
Isidor fyller snart år och vi kan konstatera att några fler leksaker behövs ej här. Det leks med ca 20% av allt som finns....det är konstigt! Sen kommer man till nån annan och då kan exakt samma leksak finnas där och vara jätterolig. Men inte hemma!!!!

Hoppas innerligen det inte fryser på mer ute  nu...jag ska nämligen ha cykelkärra som transportmedel till Isoldes dans i morgon direkt efter dagis.  Hur van jag än är att inte ha bil så blir det jobbigt faktiskt! Två barn trötta barn  i en kall cykelkärra efter en hel dag på dagis är inte ett drömläge....jag tillhör ju inte direkt kategorin "bekväm"....men så här års kan jag nog känna att det VORE bekvämt!



Väntar på pannkakor ....






Natting för dagen...kalender,anatomi , godnattsaga och träningskläderna fortfarande på...haha!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar