Summa sidvisningar

söndag 23 februari 2014

Från morgonsoffan!

Här har vi det slappt. Bara Isidor och jag. Jag försöker plugga lite. Inte speciellt enkelt men lite kan man få gjort.
Igår blev det en riktigt bra Mellokväll..eller?
Många bra låter. Jag gillade Linda Bengtzings låt. Lite tuffare och inte riktigt så kläm-käckt som det brukar vara. Ibland känns hon som en yngre Lotta Engberg..men inte igår.
Alcazars låt va så klart så mycket disco och schlager som det kan bli. Och Lina Hedlund i en silvrig kroppsstrumpa och så förbannat snygg så man nästan tappar andan.Ingen borde klara sig undan i en sån, men hon gör det!!!! Vilken kropp den kvinnan jobbat sig till. Till och med min man satt kvar och titta! Så kvinnlig och så lagom och svarvad!!!!

Jag tyckte det va en bra omgång!

Isidor och jag ska nog ge oss ut på en promenad om en stund. Lite luft och motion. Passar bra när man bara har ett barn som man kan sätta i vagnen och hålla lite tempo.

Ska väl kolla på hockey i eftermiddag. Tanken va att jag skulle träna lite lyft i eftermiddag men det ser ut som det får vara idag.

Hoppas på en kommande bättre träningsvecka och en Tenta plugg vecka!!!!

Nu ska jag ta denna lilla gosse i mitt knä och sniffa morgonnacke i ruffset!
Älskade lille gubbe så gosig han är i sin pyjamas. Den får nog vara på en stund till idag. Barn i pyjamas är det bästa som finns!!!!

Igår festade vi loss här. Barnfria!!!! Smörgåstårta och godis. Vi firade att Johan natten till igår fick ett efterlängtat mail...han är nu godkänd Crossfit instruktör. En riktig prövning som ställde höga krav på både engelska språket och utövande!!! Mycket bra jobbat min man!!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar