Summa sidvisningar

fredag 28 februari 2014

Premiär för min man!!!!

Vi sitter i soffan och kolla Let´s dance. Som Isolde väntat på detta ,i kväll iförd sin dansklänning.  7 minuter in i programmet så snarkade hon...samma visa varje gång! Lilla gumman-

Johan har gjort sin instruktörs premiär idag. Alltid gräsligt jobbigt dom första gångerna.Minns det tydligt . Ska folk bli nöjda??? Kan jag förmedla det jag tänkt? Olika tekniker hos folk ,problem/svårigheter som man ska hjälpa till med, men främst ska jag "duga"???! Det är en stor roll att axla och man ska göra det med stor respekt! Tyckte han skötte sig mycket bra. Han är "farbror-teknik". Han tycker det ÄR så oroligt viktigt med rätt teknik innan man ens rör nån vikt!!!! Han har så rätt i det. Så idag fick vi nöta teknik LÄNGE! Att sen ha sin fru med som varit instruktör X antal år är ju kanske inte drömläget. Men han tyckte det va bra . Då kan man se lite vad man kan förbättra rent instruktörsmässigt ! För CrossFit i sig kan jag inget om som träningsform mer än att jag älskar att utöva det och nu kört teknikträning sen i somras.
Men jag tyckte han skötte sig bra!!!! Han är fantastisk snäll och vänlig. Han har ett fint sympatiskt sätt, viktigt som tusan. Han vinner många + poäng på det!!!!!
Nu är det bara att fortsätta jobba på.....

Dom små släppte jag av hos min pappa.

Hämtade upp dom med choklad runt hela munnen och var sin glass i handen. Konstigt att dom ÄLSKAR att vara hos morfar!

Morgondagens träning blir lyft-teknik!!!!


Trött Isidor och tränings-redo mor!!!! En efterbidl hade varit intressant. Idag va jag totalt slut. EN bra genomtänkt WOD . Hopprep är tufft och man bör som 5 barnsmor gjort ett besök på toa före!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar