Summa sidvisningar

lördag 15 februari 2014

Hemma hos MIG!

Isolde har fixat bordet i köket....det ligger schlager i luften!!!
Nu sover även hon här i soffan idag. Betyder att jag har tur att kolla reprisen i morgon ,om det nu är bra idag. Svårt att slå förra veckan, då vill det mycket till. MEN jag älskar Shirley Clamp ,hon har väl aldrig misslyckats. Idag har vi varit ute en stund när solen sken..sen kom regnet. Skön med lite luft. Isolde har inte varit piggelin så hon satt i cykelvagnen och tittade på.

Idag stod det en blomma på min trapp från Anki, eftersom Isolde inte va pigg så fick vi ställa in vår "dejt". Hon är en fin vän ,så omtänksam alltid!!!!


Vi har varit helt förslappade idag...har vi inte legat framför Tv i soffan så tog vi oss upp till vår säng och kröp under täcket å kolla Tv. Gud så skönt det varit!!!

Nu i kväll har vi bakat hemmagjord pizza, kan va Topp 3 bästa jag vet!

Pratat med Johan några gånger. Verkar vara en grymt bra utbildning...men tuff. Det visste han innan som tur va!!!! Så klart det är tufft...det är ju CroossFit!!!

Grabbarna skulle ut och äta nu, antagligen trötta och tidigt i säng. I morgon skrivs det prov.
Fy,så nervöst.
Hoppas han klarar det!!!

Nu tar jag kväll!
Det är intensivt att vara ensam med barn från morgon till kväll ett par dagar men nu mer med större barn tycker jag det är betydligt enklare....dom är enkla! Så för mig är det mer en ren fröjd att umgås med dessa....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar