Summa sidvisningar

söndag 20 april 2014

Dagarna man inte glömmer!!!!

Såna här dagar bär man med sig. Dom första dagarna då man får ordentligt med sol. Då alla flyttar ut. Grannarna gräver, krattar och sår...barn hoppar studsamatta i alldeles för lite kläder,fotbollarna viner mellan husväggarna och lekparken fylls av barn och vuxna med fikakorg. Frun i detta hus gräver inte speciellt mycket, inte krattar heller...än mindre hoppar stundsmatta för den har vi inte satt upp än. Denna fru har dock legat i soffan ute och pluggat lite till och från....sen är det nån som ska bajsa, en traktor ska lagas...jag ska hämta frukt....en hel del störningsmoment . Men har aldrig räkna med annat när man pluggar med 2 små barn kring fötterna. Det ska knappast vara möjligt!

Vi har varit i lekparken,cyklat och köpt glass.Åkte en sväng med lite mössor min kära svärmor sytt till Vera och lilla Noomi..
Annars har det inte hänt mycket här ...jo,för Johan. Han har snickrat på vårt trapp-räcke ute. Det tar sin lilla tid. Grannen har fått upp sitt på en  dag. Här va det mer att mäta och lägg då till en perfektionist på det så förstår ni.

Idag har jag gjort det sista på min inlämningsuppgift och att trycka på "skicka" knappen är lite som att "städa undan". Men betydligt mer "nöjd" känsla. För när det gäller städning varar det inte många timmar. Jag älskar känslan av att "beta av". Tycker jag FÅR tid då på nåt vis...tid till annat! Ligga lite före gör mig trygg...att ligga på gränsen med saker för att hinna kan stressa livet ur mig.

Nu har vi grillat och flyttat in. Isolde har lite feber här i kväll. Vet inte när det hände sist. Dom hostar och hostar här båda två.
SÅ nu drar vi ner på tempot och lägger oss tillrätta i soffan.

Tittut!!!!



Familjens matvrak...kan man inte tro!!!!

På äventyr mot grannens buske med storasyster!!!!
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar