Summa sidvisningar

lördag 26 april 2014

Tough Viking!!!

Nu är vi åter hemma hos oss efter några sköna soliga dagar i Borås/Göteborg. Vilket väder!!!!

Igår åkte vi till Borås efter att vi varit på KSS med Isidor. Vi gick och fikade på VISKAN (så klart),gick på stan lite och sen till en otroligt bra lekpark. Där gick timmarna snabbt och det kryllade av barn.

Vi har sovit hos Johans föräldrar och blev bjudna på god mat och efter Let´s Dance började både Johan och jag att hänga i soffan av trötthet. I natt vet jag inte hur många gånger jag vaknade och hur många täcken jag snodde åt mig. Jag frös och blev akut förkyld. Japp,den manliga sorten tror jag bestämt. Men innan kl 06.00 va det bara att kliva upp och knapra ett par Alvedon och ge oss av till Göteborg. Johan och ett gäng tävlade i Tough Viking!!!!
Så galet roligt det såg ut. Ångrade mig huuuur många gånger som helst att jag INTE anmälde mig också. Nästa år är jag med och ska börja träna inför detta BUMS!!!!
Johan va grym och jag blev uppriktigt chockad när jag stod och kollade och han helt plötsligt kom....med inte allt för många framför sig. Vilket tempo...han är så allsidig i sin träning nu mer och vilken fördel man har av det i såna här sammanhang.
Det kröps i gyttja ,sprang på en ramp, elstängsel och kröp i rör i vatten.
Vi tror han kom in på under en timma ,vilket är en riktigt bra tid.
Nästa år får dom ha med mig i laget också!!!!!

Inga barn med oss så vi tog en ordentligt  promenad och åt på Avenyn i solen....kollade affärer...fikade och hade det riktigt skönt!!! Lite vuxentid för oss,inget vi är vana vid men oj så skönt det var att inte behöva tänka på vagn eller hungriga barn...eller barn som vill gå.

Nu har vi beställt pizza och köpt godis. Det hoppas studsmatta och barnen har sovit både för sent och för mycket denna dag för att tro att det blir läggdax inom snar framtid.

GLADIATORERNA väntar vi på NU!!!!

Besök i lekparken....



Innan start!!!

I gyttja.....


Full fart....

Laddar inför rampen...

Laget för dagen....3 Boråsare och 2 Tidaholmare. För det är han ju nu mer!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar