Summa sidvisningar

söndag 6 april 2014

En lagom söndag!

Så här långt känns den lagom!
En långfrukost och lite planering för dagen.
Vi bestämde en tur till Skövde. EN kettelsbells (hemmaträning är det dags för nu) skulle inhandlas och jag behövde "rastas" lite!

Jag tycker det är mysigt att åka iväg .Behöver inte va nåt stort men lämna hemmet lite.Lekparken lockade inte idag,inte heller åka och bada. Jag kan inte förstå hur man kan vara hemma jääääämt. Jag skulle bli galen!!!!
Inte mycket folk alls i Skövde idag, vi hann både fika och köpa bikini till Isolde. Just nu känns det som det är långt borta. Men rätt var det är så är det sommar....och man får börja leta upp en för liten bikini (gäller inte bara barn i år känner jag).

Lite påskpynt fick vi också tag i. Just pynta till påsk tycker jag är lite trist...eller okej...fult på nåt vis.
Men har man småbarn så hör det till. Hos oss skulle det helst vara glitter och rosa ägg och fjädrar. Jag har lyckats lugna det lite...

Nu ska jag ta lite kaffe....jag ska köra Wod idag igen. Jag bestämde mig ganska nyss. Barnen ville vara hos mormor och då är det dumt att inte utnyttja tiden på bästa sätt. Nu innan allt pluggande snart tar över livet...helger och ALLT¨!

Idag ska det göras matlådor. Dags att få lite ordning på maten. Lax och kycklingfié blir det på veckans meny!!!!

Resten av veckans träning blir en hel del hemma....hoppas ingen kollar i mina fönster nu! För VAD man gör bakom sin stängda dörr KAN väl omöjligt angå någon. Men inget förvånar mig...uppriktigt talat så gör det inte det. Haha.

Jo,då lite vårkänsla och påskkänsla hos oss!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar