Summa sidvisningar

lördag 12 april 2014

En sån toppenkväll!!!!

Vaknade i morse med huvudvärk!!!! Hur orättvist är inte detta då jag drack en lättöl igår och körde bil!!!!
Känner mig lite halvrisig,"tjock" i huvudet på nåt vis och lite förkyld.
Vilken mysig kväll vi hade igår. Vi åkte till Nicolina först och sen vidare till Pitchers, detta måste ni testa. Vilket ställle!!!! Kan va det bästa jag besökt faktiskt...helt min stil och smak. Tjejerna festa loss och vinet flödade....roligt att dom ändå vill ha med MIG ut. Jag kunde varit deras mor nämligen....
Jag fick ta del av både sexliv och hur man lever 2014. Jag va så i chock så jag höll på att sätta dom baconlindade dadlarna i halsen. Ska min dotter behöva växa upp med dessa förväntningar på sig. Vilket tufft klimat för unga tjejer...fy tusan vad dom har saker att leva upp till,ställa upp på och bli bedömda. Detta måste få ett stopp!!!!!!
På min tid räckte det med att ha Nivea på läpparna och förbaskat mycket Proforma i luggen och möjligen permanent. Ingen snackade om huuuur man såg ut i sitt underliv....hoppas jag inte! Nu är det en sak unga tjejer behöver bekymmra sig över......grabbars "krav" mm. Varför just dom tror sig ha rätten att ställa krav på detta vet jag inte ens hur det kan uppkomma. Deras kön skulle inte vinna "pris" i nån skönhetstävling heller om det nu skulle vara aktuellt skulle jag nog vilja säga i så fall. Nu ska jag snacka med mina söner är ett som är säkert!
Söta Isabell sa igår en sån fin sak till mig...hon kände att jag va tryggheten, och så glad att få vara i min grupp. Söta söta Isabell!
Man blir faktiskt glad av såna fina ord. Jag försöker ha lite ordning på dom...så dom äter,kör försiktigt,tar det lugnt...haha!
Så glad jag är för at jag fått möjligheten att träffa så här många fina människor. Har alla bra människor hamnat på detta program undrar jag ibland för dom flesta är otroligt "bra"...finns undantag så klart....
Sen är jag inte det minsta intresserad av "utelivet". Det får dom finna sig i bara, inget snack och det och det gör dom också.Även om jag som vanligt är lite "tråkig" då jag varken vinar eller slår klackarna i taket och vill allra helst vara hemma med familjen. För mig rätt prioritering!

Nu har vi varit och handlat Lördagsgodis och mat inför kvällen.
Team Wod idag....vi har ingen barnvakt så jag tränar efter Johans kört idag.
Jag har STORstädat hela övervåningen idag. det va välbehövligt !!!
Undervåningen får också ses över....får bli eftermiddagens "göra"!

Alla sjuksköterskor ser inte ut så här som går ur SSK programmet 2017 men EN. Hon är så vacker så folk snubblar nästan över sina egna fötter när hon visar sig...förstår detta!!!
Hungriga gänget!!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar