Summa sidvisningar

onsdag 9 april 2014

Energi!!!!

Precis duschat och fyllt på med "efter tränings mat". Tränar man så här pass mycket vill det sannerligen till att också äta efter. Varit och kört en Wod. Ska försöka göra mig av med tenta kilona, då är detta perfekt. Det är inte svårare än att göra sig av med mer  än du stoppar i dig. Inga dieter för mig...inga galenskaper eller förbud...MEN mycket träning och bra mat räcker. Tränar man tillräckligt mycket och klokt så behöver man inte göra så stora förändringar alls. Lära sig att kanske slappna av lite, livet består av så mycket och jag vägrar sitta på "hemmet" som 90 åring och tänka tillbaka på mitt liv och fundera över att jag inte njöt mer av saker jag tycker om...älskar....behöver... och mår bra av!!!!Tyvärr tror jag många av oss inser det då.

Just chins som vi körde idag  är inte min grej, där får jag slita ordentligt , inser att jag får nog lägga lite krut där. Att kasta sig upp i riggen med maxpuls är svin-jobbigt, och att sen stå på händer med maxpuls är också ganska jobbigt. I den positionen är det lite svårt att få ut tillräckligt med syre till kroppens alla delar.. Men så roligt!

En bra dag i skolan. Idag har det handlat om HLR, Hjärtstartare, blodtryck,puls och olika instrument!
Vi låg där med vår halva lite småperversa docka framför oss och gjorde kompressioner....och inblåsningar. Hoppas verkligen inte man behöver använda detta!!!
Men om jag måste så kan jag det!

Sprang upp mot dagis för att hämta barn när Anna släppt av mig. Idag längtade jag efter dom.Hela hjärtat svämmar över när jag ser dom.

Snart är vi lite långlediga. Jag ska väl försöka plugga lite för att vara i "fas".
Inte så mycket mer att dela med mig av just nu. Händer inte så mycket mer än att det regnar,mina händer är såriga efter träning, i dag fick vi kryssa bland alla maskar mot dagis men det kan vara dagens mest spännande grej, jag längtar efter sol. Livet är snällt mot mig just nu!!!

Nu är det dags för "Helt sjukt "på 4;an. Mitt favvo-program på veckan!!!!

Min man surfar bil till sin fru!!!! Klokt efter veckans bussfärd. I morgon ska jag göra om äventyret och känner mig nästan nervös inför färden.
Min app är bra att ha på busen. Då kan jag nog få in en och annan ven och artär!!!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar