Summa sidvisningar

måndag 21 april 2014

Sjukstuga,löpning och utflykt!

Lagt upp fötterna på bordet. Ganska så trötta föräldrar i huset. Känns som jag sen i Torsdags lagat mat och plockat i och ur diskmaskinen konstant!!!! Mat...fika....mat...mellanmål...kaffe på altanen. Men visst är det härligt på alla sätt!!!!

Isolde hade lite feber på förmiddagen ,hon piggnade till och vi hade lovat att åka till Hjo och äta glass. Vi velade fram och tillbaka men bestämde sen att vi kunde åka, är ju inte farligt att ha barn ute med feber....det trodde man ju förr. Så vi stuvade in oss i bilen. Satt i solen på Moster Elins och åt glass. Gick en sväng och kände på vattnet och Isolde konstaterade att det var för kallt för att bada. Hjo är en otroligt vacker stad, på sommaren i alla fall!

En liten kort utflykt fick det bli idag och på vägen hem plockade vi vitsippor i mängder. Kanske dagens höjdpunkt!

Hem och grilla några stackars korvar till lunch.
Pang bom...Isolde helt slut igen. 39,6 i feber här i kväll men efter Alvedon så kvicknar hon till. Så pass mycket att Isidor och hon spelade bandy på altanen...Isidor i förd tomteluva.

Jag lämnade hemmet en timma för en löprunda och lite "stocklyft" på vårt ute gym vid löpspåret. Tänkte varit med på  en Wod idag men vädret gör att jag vägrar dessa dagar. Dom dagarna kommer då man MÅSTE in. Den dagen har inte varit idag känner jag.
Löpningen är inget jag gör med ett glädjetjut men det är skönt efteråt. Kanske det går liiiite lättare nu....något! Men jag rusar inte milen inom en månad. Inget mål jag har heller!
Men jag gör det i alla fall!!!

Förberett lite inför kommande vecka...det är föräldramöten, VFU, plugg, inlämningsuppgifter ,Johan jobbar både här och där...och kanske sjukt barn. Kräver planering!!!!!
Det löser sig alltid!

I kväll blir det sängen tidigt...ögonen drar i kors redan nu!!!!
En glssugen fågel satt bredvid oss!!!

Kolla stenar och båtar kan vara äventyr större än något!


Min min säger en del om badtemperaturen!!!!!

Vilken påsk...vilket väder!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar