Summa sidvisningar

onsdag 2 april 2014

Gammal kärlek rostar aldrig...

Vilken grej jag varit med om! Jag blev taggad på "Fejjan" och fick se en bild tagen på ett stuprör . På det stod mitt namn sen ett hjärta och en gammal...gammal kärlek. Detta måste vara skrivit för 25 år sen!!!!Det finns alltså kvar på en stupränna idag. En historia skriven av en kär 14 åring nån gång på en bakgård! 14 år...VAD gjorde jag ute då på en bakgård...måste varit efter 15.00 och skolan slutat. Hoppas jag.

Just den kärleken är väl inte direkt nån som  rostat...den fanns nog inte på det viset. Men jag minns så snygg han va. Sen att han va min lärare när jag pluggade Komvux är en annan historia. Haha

Nu i kväll har Isolde och jag haft julafton. Kusin Vera och snälla pappa Rickard överraskade oss med massor av kassar med kläder. Ååå, så mycket fint!!! Vi hann inte kolla igenom allt förrän mormor knackade på och kom med ännu en kasse. Från Ullared!!!!
Jag fick mig ett par zebra brallor...såna min man inte anser man visar sig ute i egentligen. Dock tyckte han dessa va okej!!!!

En av pojkarana gör sin parovecka i Hemvården så han har varit här och berättat om sin vecka...innan kompisarna lockade igen och han fjäskat sig till en hundring. Roligt att dom väljer ett sånt ställe. Kanske en blivande Sjuksköterska...eller INTE?!

Jag satt nästan redo här 17.30 för att köra en Wod kl 18. Men jag lyckades inte masa mig ur soffan. Idag vann latmasken...eller kanske mer att jag saknar min motivation. För att kalla mig latmask vore väl ren lögn. Men denna motivation har jag verkligen svårt att hitta denna gång.....blir nästan lite orolig! Kanske ska jag simma eller nåt ett tag i stället....eller nöja mig med promenader.

Nu ska jag packa morgondagens väskor...min är klar. Men det ska packa extra kläder och nytvättade överdragsbyxor.


Vårat lilla "bus". Han ger oss mycket glädje...


Ordning och reda...idag va det vattning som va ansvarsområdet!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar