Summa sidvisningar

tisdag 1 april 2014

Massor av frågor och ett svar!

God kväll!
Tack från djupet av mitt hjärta för alla mail som jag fått angående mitt inlägg igår. En hel del nya läsare. Hoppas kunna inspirera er mer än i vikt och hälsa. För i denna Blogg finns inte bara det. Det är en del av mitt liv men långt ifrån allt. Det går lite i perioder...sen varvas det med lekparks-häng,kladdkakor, fredagsmys och stundentliv.....Men VÄLKOMMNA!

Fått en del mail och frågor om hjälp. Jag ger samma svar. När jag läst klart mina 3 år till sjuksköterska anser jag mig ha bra med kött på benen för att hjälpa andra på ett proffsigt sätt. Att läsa just fysiologi är viktigt om jag ska kunna hjälpa människor på ett säkert sätt. Innan dess kan jag bara lita på MIN erfarenhet, den är nog så viktig men man behöver ändå mer att luta sig mot. Jag tycker själv att jag kan massor om mat och träning...framförallt träning. Men jag saknar ändå massor det märker jag nu när jag "pluggar" anatomi och fysiologi. Det krävs sååå mycket i kunskapsväg i dag för att ge människor en säker vägledning anser jag, för mig är det otroligt viktigt...säker kunskap!
Där är jag inte än.
Visst kan jag "tipsa" utifrån mig själv...det gör jag gärna.....

Efter att jag och Anna "brummat" hem (ett avgassystem som lossnat på hennes bil) så slängde jag i mig lite mellanmål på stående eller gående fot och snabbt mot dagis.
Jag fick en liten egen stund med Isidor,vi gick till stan...kollade en grävare på torget i ca 20 minutter. Tänk så spännande....jag blev stående bredvid och tittade på hans små fingrar som pekade och pekade på denna gula grävare. Lilla människa i denna stora värld!!!!
Sen trodde jag han va nöjd och gick mot Lindex....han blev så arg,helt vansinning. Han avskyr Lindex förstod jag!
Vi gick till mormor i stället.
Isolde gav mig fotmassage och handmassage....hade jag legat kvar 5 min hade jag somnat!
Vi är överens i vår studiegrupp...VI ÄR "tenta"- slut än. Vi är inte återhämtade!!!!! Haha...

En bra dag helt enkelt , en lunch i solen utanför Högskolan...en kaffe i solen utanför Högskolan....inget att klaga på alls!!!!
I morgon är vi lediga!
LYX....anser jag!

Pyjamas-barn..det mysigaste som finns och så små barnfötter på det!!!!


Tisdagens Tv-lyx framför Jordgubbs-Lisa på Netflix!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar