Summa sidvisningar

onsdag 30 april 2014

VALBORG

Just Valborg,Nyår  och Midsommar är såna där tillfällen man som tonårs-mamma andas ut när det är över. Känns som det är "skakiga" högtider.
Idag är vädret lite annat. Jag frös så jag skakade när jag va ute och drog vagn för en stund sen. Han somnade den lilla gossen. Vi ska upp till "Slottet" i kväll och titta på elden. Tycker det är mysigt och otroligt vackert där uppe.

I morse åkte jag till gymmet...det blev lite "oledoledoff"  här. Crossfit eller Gym. Blev i alla fall ett bra arm och axelpass. Älskar att träna på morgonen, då vet jag med säkerhet att det blir av. Sen blir det eftermiddag, man hittar på nåt....motivationen finns inte riktigt där alltid för mig. Nån Wod är inte aktuell än för mig heller. Kanske under helgen.

Nu har Johan precis såld vår gamla studsmatta. Vi investerade i en ny med nät. Finns nog få saker som ger så många skador som studsmattor berättade en läkare för mig . I den statistiken vill vi inte vara!!!!

MEN nu är vi igång och bygger lite. Inte jag...jag kollar på och skakar lite på huvudet. Nu hoppas vi inte detta ger oss skador nu när nätet är på när det gäller studsmattan.
Hos oss kan man alltså snart köra både det ena och andra.....

En äppelpaj i ugnen  och nu ska jag sätta på kaffe och tända "femmtielva" värmeljus!!!!

Gungställningen har inget att göra med detta. Vad kan detta bli tro????
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar