Summa sidvisningar

onsdag 16 april 2014

Påsken är här!

I alla fall hos oss. Nu är vi Påsk lediga....jag lär väl får plugga lite känner jag men i det stora hela så är vi lediga.

Johans mamma har sålt mössor här idag på löpande band på "torget". Som hon sålde, så roligt och hon kommer nog snart tillbaka igen!!!!

På eftermiddagen kom dom sen hit och hälsade på oss, mamma och L också. Mysigt att kunna ses allihopa!

Isidor är sjuk. Han hade 39 graders feber här nu i kväll. Det har legat och "lurat" lite ett tag. Han har hostat så länge. Men för en gång skull så kände jag ändå att det kom lägligt om det nu kan göra det. Jag veeet att är barn sjuka så är dom. Tycker så synd om honom, lille gubben! Men blir inte längre så orolig som när han va mindre..

Idag har jag varit ute på en löptur ("luffsa"). Ca 4 km blev det, då  va jag ändå inte dödstrött. Det va skönt. Alla mina 100 tals Boxjump har nog hjälpt till med lite "från skjut" i stegen.
Jag är ingen löpare alls. Tycker det är slitigt och jobbigt från första till sista steg och jag är förbaskat dålig på det. MEN det är bra variation. Får se när det blir nästa gång! Gräsmattan är bra att ha. Idag blev det både "planka" och vanliga hederliga armhävningar på ren svenska!!!!
Dagens träning KLAR och fisk luft har jag fått. Härligt!!!!!

Nu kommer Isolde hem efter att varit hos mormor en stund.

Nu är det lite tjej kväll innan läggdax för lilla fröken!!
Jag ska redigera en hel hög med bilder....pluggledigt i kväll!!!!
Inte min grej detta med löpning....men jag gjorde det!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar