Summa sidvisningar

torsdag 24 april 2014

Vardags BLICK!

Torsdagens uppgifter i hemmet är gjorda. Städat,plockat,vikt tvätt,lagt in tvätt och nu duschat. Idag körde jag hemmaträning en stund. Alltid något!!!! Det va det jag fick ihop idag....men själva duschen fick vänta lite,till NU!

EN härlig dagishämtning som välkommande mig med en sån bamse kram från Isidor att jag nästan tappade talförmågan. Vi tog en promenad och köpte glass. Satt och funderade på om jag skulle ringa upp Anita...då dök hon och Gabriel upp helt oväntat. Tankeläsare?? Så två timmars sällskap fick vi. Lite glassätande, en tur i skogen och plockade vitsippor och sen fick vi vinka Hej då!


Jag ska plocka fram lite kläder och packa en "övernattningsväska". Vi ska sova i Borås i morgon hos Johan föräldrar. Men först ska vi till KSS med Isidor och träffa doktor!
OCH allra först i morgon bitti ska jag köra ett ordentligt träningspass. Blivit lite si och så med veckans träning. Sjuka barn har gått före. Det har varit en lite rörig vecka måste jag nog säga.

Nu ska jag ta mig lite Tv kväll. Johan jobbar och jag brukar passa på att plugga då. Men idag tror jag att jag skiter i det faktiskt!!!!

Dessa högar av tvätt. Lika för alla men hjälp vad denna maskin får jobba.

Doftljus...ett MÅSTE!!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar