Summa sidvisningar

måndag 14 april 2014

I väntans tider!!

Nu har jag kollat min student mejl säkert 6 gånger under eftermiddagen. Vi väntar på resultat från sista Fysiologitentan! Vi väntar och fasar, svettas och undrar...med både lite ångest och spänning. Har vi/jag klarat mig? Tillhör jag den stora mängden studenter som INTE klarat sig????
Idag fick vi nämligen redan på att många,MÅNGA inte klarat sista tentan. Det kan jag förstå....det va en tuff tenta och jag kan lika gärna vara en av dom som får skriva om. Idag känns det verkligen som jag är en av dom...till slut tänker jag så mycket att jag ÄR en av dom. Redan bokat in omtentan i kalendern......
Då är det så...då får man "ladda om" igen och skriva en gång till. Men fy tusan så jobbigt!!!!
HAR jag klarat mig...jag då vet jag inte hur jag ska fira den glädjen riktigt!

Joooo, det jag nu skulle skriva till ER var att NU på Onsdag kommer Johans mamma med sina mössor till "torget"!!!! Jag vet att hon sytt så symaskinen gått varm i Dalsjöfors. Såg också massor av fina tyger precis nu. Jag lär väl också köpa mig ett gäng. Johan dör nästan varje gång han tittar i mösslådorna. Det är galet....haha. Men så roligt. EN mössa kan göra hela grejen!!!! Och än så länge blåser det frisk och det är kall morgonluft än så mössa kommer vi nog använda ett tag till på dessa små öron och även till mig då jag inte orkar fixa håret speciellt ofta!!!!

Nu är det god natt efter lite plugg !!!
Det va det där med att fixa håret ja...."knorren" är utmärkt frisyr enligt mig!!!!! :o)))






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar