Summa sidvisningar

söndag 13 april 2014

Laddar!

Nu skiner solen hos oss och blåsten har lagt sig. Idag har det sannerligen blåst riktiga vindar här. Vi har knappast varit utanför dörren. Inte lockat alls. Isidor gick ut en sväng men blåste nästan bort!!!

Röjet i badrummet resulterade i att vi skruvade ner både skötbord ett stort skåp. Där hamnade i stället ett högt vitt skåp. Att få in mina mängder av krämer,parfymer och nagellack va en omöjlighet. Så det fick rensas ordentligt. Så när det va över hade jag rensat bort både deo och tandkrämen så det fick jag köpa nytt.
Blev fint och ljust!

Annars har det inte varit så mycket "fart" här. Hämtade upp Isolde hos mormor och sen fick vi fikabesök. Barn som lekte bra och vi vuxna kunde koncentrera oss på att planera lite. Öppet Hus i vår CrossFit box ska det ju bli så klart. Så alla kan få ta del av VAD vi egentligen gör där inne. Bilder ligger ute här och var med svettiga människor,kettelbells och lianer. Nu har man chansen att titta,fråga och vara med!!!

Nu vecka i sikte!
Påsklov för barn....för mig är det endast 2 dagar i skolan. Men plugg på hemmaplan ändå. Här vill det till ha diciplin.
Är ju bara jag själv som blir lidande om man inte pluggar ändå. Men så klart det blir lite påsk ledigt!

Måste kvickna till lite nu. Låg uppe i sängen och tittade på "Ronja" med Isolde och det va lite väl skönt där under täcket så jag hade kunnat somna lätt!

Johan är iväg och tränar, hans "manliga förkylning" börjar ge med sig.
Det är vi alla glada för!
Nu har jag dock fått flåsor i munnen...såna får jag vid stress och förkylning. Finns få saker som gör så förbaskat ont som det. Man blir nästan tokig!!!

Nu tar jag kväll!
Gula tulpaner denna vecka!!!!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar