Summa sidvisningar

fredag 11 april 2014

Fredags känslan och avtjänat straff!

Igår så dök min vattenflaska upp på Fejjan...den va glömt. Om man inte sköter sig i CrossFit boxen blir man straffad. För mig blev det 50 burpees som straff. Så idag avtjänade jag det straffet...och gjorde 200 hopprepshopp. Några stackars chins fick jag till också och jag är nästan glad över burpees-straffet då det kunde varit värre. Chins!!!!!!

Tog med dom små till Kyrkan hus...våran Ludvig har idag åkt till Frankrike på "konfaläger". Som tur är min underbara vän Anki med som ledare och har lovat ta hand om honom. Kyrkan är fantastisk på att ordna för stora som små här i vår stad!!!!

Försöker hitta en gnutta motivation till att plugga. men det är svårt att gå upp och sätta sig när dom andra sitter här nere och myser i soffan.
Men jag ska göra det!!!!
Snart.....

Åker in till Skövde vid 17.30 tiden....ska bli mysigt!

Fick en fråga HUR jag åt just nu...den kommer ibland. Jag har testat LCHF vid 2-3 tillfällen...det ska ju vara så bra sas det då. Aldrig mer säger jag! Funkar för många har jag både sett och förstått men inget alls för mig. Är så i mot allt jag lärt mig genom träningsåren och är inte tillräckligt övertygad om häsloeffekterna jag trivs inte med det alls. VAD jag anser håller jag helt för mig själv då det inte är mening att jag ska ge pekpinnar,övertyga eller påverka. Vi är alla olika och metoder för viktnedgång är lika individuell som att hitta jeans som passar.Men hos oss går det inte hem. MEN att dra ner på sina snabba kollisar tror jag kan vara bra för många med mig ...det behöver vi inte i den mängd som vi äter många av oss. Jag drar ner lite på bröd och pasta, ...äter sötpotatis. Annars inga förändringar mer än kanske att jag måste dra ner på mitt fika......försöker sköta detta under veckan i alla fall. Inga stora grejer alls.
Äter det som övriga familjen äter...barnen får givetvis både pasta,potatis och bröd.

Nu ska jag ta tag "i det"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar