Summa sidvisningar

torsdag 11 april 2013

Från mitt HJÄRTA!

Från djupet av mitt hjärta vill jag TACKA er alla som under dagen hört av sig. Aldrig fått så mycket styrkekramar....idag kom dom på FB,IG ,på SMS,kommentarer och mail från okända. Om ni bara kunde förstå så glada vi varit för era tankar!

Vi va på KSS redan 7.15 .
Emla...nål ska sättas....allt under tvång så klart. Bara det gör ont i mammahjärtat.
Inte ett ont anande så lekte han med bilar.....

Bara att komma in på operationssalen kan ju skrämma vem som helst till flykt . Räcker med lukten!!! Men så gullig narkossköterska som förstod att denna mamma inte skulle gå där ifrån utan att fråga en del...haha! Jag tänkte precis innan....  Hoppas nu att du har en bra dag tjejen,inte lider av vår-depp,inte festat igår,inte bråkat med din pojkvän och att du va med på medicinmatten (matteskräck som jag har)....utan att du har din BÄSTA dag!
TA HAND OM ISIDOR nu snorade jag när jag lämnade över en bäbis i alldeles för stor sjukhusrock,  till människor jag inte känner alls. Han är knappast överlämnad till mormor.
Japp,jag lipa som ett klämt barn!!!
Jag brukar vara så kontrollerad...men det brast!
Handlar inte om att jag TROR han ska sova för evigt eller att han kommer må dåligt mm. Det handlar om att det är så förbaskat jobbigt att söva sitt barn helt enkelt!!!

Vi tog en kaffe och sen va det KLART!

Han vaknade...åt och vi fik åka hem.

Så summa av detta..Det har gått jättebra!!!!
Nu är det vääääntan på svar.....
Vi kan inget göra mer...bara vänta!

Vi va ute lite i eftermiddag här...jag med en gräslig "lipa-huvudvärk".
Nu har jag tränat och fyllt på med energi!!!!!
Härligt!!!!

Nu ska jag lägga upp fötterna i soffan......måste slå över till nån annan kanal...Sylwia Wrethammar klarar jag verkligen inte av....Gode tid, jag tror hon kan äta män med sked!!!!!!!!!
KRAM till ER!!!
TACK från ISIDOR!!!!
!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar