Summa sidvisningar

måndag 8 april 2013

När det vänder!!

Så lycklig jag är över att ÄNTLIGEN få sova på nätterna OCH få sova till kl 07.00. Hörde idag när vi va iväg i Kyrkans Hus dessa mammor som har det där jag hade...typ,vaken hela natten. Sen förväntas det ju att man ska fungera någolunda på dagtid sen. Ett tag gör man ju det, förvånansvärt länge till och med. Man kan känna sig både sliten och helt slut. men när man senare efter galet många vakna nätter i månader så börjar hjärtklappningen....nedstämdhet och glömska komma. DÅ är det läge att be om hjälp. Då måste någon bara hjälpa till!!!!!

Så jag gläds åt mina sköna nätterna...varje morgon så vaknar jag faktiskt med tacksamhet för detta!!!
Tänk att det en dag vänder.....tack gud för det!


För jag mår så bra om jag får sova :o))

Nu har vi lämnat Isolde på barntimmarna. Vi tog vår cykelkärra,toppen bra!!!
 Isidor knallar runt här längst bordet. Han är inte i sitt livs gladaste JAG idag. Men vi har varit och lekt och han somnade som en stock i vagnen . Nu vet jag inte vart hans missnöje kommer ifrån.....mamma vid datorn kanske!!!

 Nu så ska vi dammsuga övervåningen tänkte vi...eller JAG .
Måndagar brukar vara en sån städa,tvätta dag. Och idag är inget undantag!

Träffade fina Sanja idag...vi kör FF båda två och kom överens om att ALDRIG mer nu. Vi får väl se i augusti...haha! Det är för tätt känner jag. Körde i januari och det räcker nog med 1 gång eller 2 gånger per år. OM man nu kör hela "tjotaballongen" vill säga. Är man villig att fuska med träning här och där och äta lite här och där då är det ju så klart enklare!
Men "all in" och det är TUFFT!!!!

Så nu dax för husmors-görat!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar