Summa sidvisningar

tisdag 23 april 2013

Trötta brandmän och legobygge!

Nyklippt är jag!
Jag velade läääänge om det skulle bli en page idag....MEN en page MÅSTE vara rak och jämn. Min lugg är inte nere och ena sidan är kortare och inte den längd som den andra sidan har. Jag får spara lite får vi se. Så snyggt med en rak page.....
Blev topparna bara.
En trevlig timma hos "Gela".
Svidade om för en "dejt" med brandmännen.
Dom fick köra igenom hela kroppen. Det va trötta brandmän som hoppade i stövlarna.....OCH trött instruktör som ska hålla ett pass till i kväll.

Hemma väntade Johan med mat......Å, jag älskar denne karl!

Vi har fått hem vår husvagn nu. Förra året så tog vi hem den så sent så vi bara drog iväg med den utan nåt fixande. I  år ska den städas ordentligt och piffas till lite. Troligen så regnar det även detta år när vi ger oss iväg.....jag VET att man ska se det från en ljusare sida. Men känner man OSS så förstår man att det är svårt!!!!!! Vi har nämligen varje år regnat bort.....

Här blåser det igen och altanen ser ut som ett slagfält. Tråkigt med blåst!!!

Nu är det sannerligen nedräkning.....7 dagar kvar. Jag har väl tappat "gnistan" liiiite nu. Precis som man gör när det är nära.
Jag är supernöjd med resultaten....jag är helnöjd med träningen och maten. Jag ska ha en ordentlig klapp på axeln.
Nu gäller det bara att hänga i...finns inte utrymme för att tappa sugen nu...inte sen heller.




Imponerande tålamod har han denna lilla gosse!!!!




4 kommentarer:

  1. Bra jobbat med FF!! Nu är det inte långt kvar!! :-)
    Jag körde FF i januari och hittade då till din blogg. Brukar gå in här och läsa lite emellanåt. Tack för att du delar med dig.

    Jag hade också tänkt köra en månad till med FF. Jag startade i mitten av mars och körde sedan 30 dagar. Träningen har jag kört till 100%, men maten har jag inte varit lika hård med. :-)

    Lycka till med sista veckan!!

    // Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Cecilia! Vad roligt att du tittar in hos mig. Denna gång har det varit ganska tuff faktiskt. Men nu är det snart gjort!! Mitt sockersug är lååångt ifrån borta....haha!
      Välkommen in hos mig igen!!!!

      Radera
  2. Cecilia....så roligt detta blev. Min man kände igen dig, Han är ju från Borås!!! Kul...

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag förstår att det var tufft den här gången. Det var det för mig också då jag gav mig på det igen. Men jag var inte lika stark som du vad gäller maten. Där gav jag vika, sockersuget fick övertaget. :-) Men jag känner mig nöjd med att jag höll fast vid träningen. Nu har jag gått tillbaka till min ordinarie träning, dvs olika gruppträningar på Friskis & Svettis.

    Ja, jag känner igen Johan också. :-)
    Hälsa honom från mig.

    Kör hårt de sista dagarna nu!!

    SvaraRadera