Summa sidvisningar

tisdag 16 april 2013

Växande Blogg!

Inte sovmorgon direkt men gick upp kl 7.10. Helt okej då Isidor somnade 18.15 i går.
Vi tog oss en promenad ,en ganska lerig sådan men skön. Isidor älskar inte direkt att åka vagn så därför blir det sällan långpromenader utan 30 minuter brukar räcka. Träffade Caroline och blev stående med henne längre än vad jag gick.:o)
Väntar på att kunna gå uppe på berget här. Att gå i skogen är betydligt mer avkopplande än vår vanliga "led" här...den klarar jag bara inte av. så tråkig att jag tröttnar efter 1, 5 km och viker av hemåt igen.

Hemmaträningen hoppade jag över idag. Min tanke från början men åker till gymmet senare sen.
Idag prioriterar jag slö-tid!

Hemmet behövde lite omsorg idag...tycker jag plockar och städar mest hela dagarna. Jag gillar ordning och reda men har för läääänge sen insett att det är omöjligt dagtid. Men försöker göra några röj per dag. Det doftar Ajax citron och hela jag är lycklig!!!!

Nu sover lillebror och jag har tagit ut kuddar och sitter på altanen. Nu är det ju vår!
Ska inte göra ett handtag mer förrän jag behöver mat!!!!
Och hänga ut lite tvätt ja...men annars är det altan-häng!


Ska träffa Sanja,Oscar och Olivia idag.
Mysigt!!!
Isidor är förkyld och jag är skräckslagen att han ska smitta lilla Olivia så lekparken känns bättre.

Vet ni...från början hade jag kanske 5 läsare. Då jag startade för massor av år sen. Det va min mamma,syster,Johans föräldrar och nån kompis. Idag är Ni TUSEN läsare per dag ca....mellan 700-1200 läsare. Det är ganska häftigt...och läskigt!!!!!
Snacka om att den kan växa!!!!
Alla läser den inte för man gillar den...en del vill bara in och kika...en del finner inspiration .  Så är det med en Blogg.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar