Summa sidvisningar

torsdag 4 april 2013

När jag behöver lite "pepp"!

Just nu står pågår hundra tankar på en gång i mitt huvud. Att fundera kan verkligen inte vara bra!!! Jag överanalyserar nämligen allt och ALLT har en orsak enligt mig. Jag kan bli skitjobbig när jag börjar fundera!
Johan är bra där...han kan hjälpa mig lite när hela huvudet är fullt av allt.
Jag står inför VAL...där får jag problem då jag nu mer verkar vara oförmögen att fatta beslut. Jag är rädd,osäker och skräckslagen inför saker jag inte riktigt är trygg i ....kan man inte tro...men så är det!!!

Inte när det handlar om småsaker...men stooora beslut. Då kan jag helt plötsligt börja tvivla.

Ja,ja....nog om det!

När jag behöver lite extra "pepp" då besöker jag min vän Ankis Blogg. Det är ren underhållning...i alla fall nästan. Hon skriver så grymt bra om livets alla saker. Hon sparar inte på något. Allvar,skratt och vardagsliv i en grymt bra mix. Hon är min "stöttepelare" många gånger. ANKI


Den Bloggen får ni heller  inte missa!
LOFSAN/

Jag klarar inte Bloggar där livet är som en sommardag VARJE dag.  Oerhört tråkigt då man vet att det inte är sanningen. Jag gillar att höra och läsa om "hur livet ÄR".
Jätte inspirerande när människor läger ut sina fina bilder i sina kriiiit vita hem...men blir lite full i skratt när jag tänker på hur människor fixar och donar och klättrar på stolar för att få den perfekta bilden. Detta kan uppta min tanke närjag ser bilden...Undra hur hon klättrade där???? Ser framför mig ,precis som SOLSIDAN!!! Känns som ett halvtids jobb. Så på IG ...där lägger jag verkligen ut "klick nu" bilder...haha. Är väl det som är grejen!!!!?

Så tycker jag....
Nu ska jag prata med min son en stund innan jag somnar med gamnacke och dreggel i soffan!!!
Perfekta bilden...mitt i LIVET!!!!!

3 kommentarer:

  1. Det är därför jag slaviskt följer din blogg, du underhåller o inspirerar!! Lite lagom av ALLT! Fotsätt så! Kram!

    SvaraRadera