Summa sidvisningar

fredag 6 september 2013

Lycka

Nyhetsmorgon....5:2 dieten. Jag blir ta mig tusan förbannad faktisk. Brukar verkligen passa mig för uttalade då om dieter då jag tror det finns saker som passar oss olika. Jag har sett enorma resultat av så väl klokt med träning och vanlig mat, lchf....gi....fitnessfighten och viktväktarna. Men detta är för mig det galnaste jag hört. Man får lyckas med detta och det glädjer mig...men du kommer gå ner på kladdkaka och grädde oxå om du äter det varje dag...bara....en liten bit.
Det är inte själva svältdagarna jag reagerar på...ingen fara att ligga på sparlåga under så få dagar. Frågan är hur vi mår och hur fixerade vid mat man blir. Fixering leder gärna till galen överätning när vi sen släpper på spärren.
Den må vara hur många 100 år som helst denna diet...
Men vad vet jag. Har jag fel så tänker jag erkänna.....om några år. Jag lovar!
För visst kan jag ha det!!


Lämnar det!!!
Nu är småttingarna just lämnade...30 min senare än tänkt.
Jag ska ändå plugga hemma så det är skönt att inte stressa.
Sen har vi en grävarbeten utanför fönstret och dagens lycka är här.
Isidor har suttit och tittat stort i en timma.
Kanonväder även denna dag. Tvätten hänger vi ute än...bara det är ju härligt.
Satt och kollade lite bilder igår som ligger ute på nätet. Ååååå jag minns.....så här träffade jag min man första gången. Dååååå visste vi ju inte. Vi hade pratats vid ett tag innan då jag oxå skulle tävlat...maila recept mm. Haha....
Några veckor efter tävling dök han upp hos mig....och blev kvar....och blev min man!!!!!

Fin fin form och hamnade på en fjärde plats....inte heller ett sunt levene om man frågar mig!!! Men dom lever inte så...detta är inte dagsformen precis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar