Summa sidvisningar

söndag 8 september 2013

Söndags mysigt!

Ljusen är tända....jag har "hemmatränat" så fort dom små somnat!
Det va det som blev denna helg.
Jag har varit ensam så att ta mig till gymet eller fixa barnvakt va inget alternativ. Så då fick jag ta altanen och TRX till hjälp!

Vi har haft en bra söndag. Frida och Eddie va här så vi räknade några mattetal bland stökiga barn, kaffe koppar ,utspilld saft och knä-sittande barn. Va ytterligare en utmaning i matten!!!!

Sen har vi bara varit hemma. Storebror kom förbi innan han åkte hem till sitt.
Vi tog en tur till lekparken här hemma...där va det MASSOR av barn och föräldrar så där blev vi några timmar. Kul med lite vuxet sällskap denna söndag!!!
Kära mamma kom hit en sväng också...hon är lycklig då Isidor 1,5 år ÄÄÄÄÄÄNNNNTLIGEN tycker om henne...haha! hemskt egentligen men det har INTE gått alls!!!!

Lite oroväckande stel i mina leder. Jag har nämligen reumatism, men har aldrig problem med det längre...bara då och då.  Så sällan att jag ibland tror det är smygande träningsvärk i stället NU känner jag att det inte är det utan handleder och fotleder är värst!
Men det brukar gå över fort..

Väntar på min man...saknar honom. men också för att vår diskmaskin gått sönder och det luktar sur mjölk i heeela köket!!

Frida med bäbis i magen...mysigt!!!


Det lilla trollet!!




Altan -häng i dubbel bemärkelse!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar