Summa sidvisningar

torsdag 19 september 2013

Nya färger och Svettig träning!

Dagarna går fort!
Hela vardagsracet går i ett högt tempo.
Jag tycker jag har fullt upp hela tiden samtidigt som jag hela tiden ser till att trivas med det. Hela mitt liv är behov av balans om det så gäller träning,mat,stressmoment och andra saker jag gärna säger JA till!
Nästa vecka faller jag helt ur den ramen!
Men det är en vecka det.
Jag jobbar nämligen hela helgen...sen har jag 3 me&i träffar på raken....prov...och KSS besök och så allt annat som är sig likt med plugg!

Idag va mamma här och vi hämtade dom små ihop. Vi räknade lite matte också...tog oss igenom lite BRÅK tal.

Jag har lite nya mösstyger till svärmor. Det ska bli mössor tänkte jag!
Så roligt med mössor...jag vill oxå ha nån fin!

Nu i kväll va det Activio-spinning. det är pulsbaserad träning....pulsen är ett riktmärke och det är fantastiskt roligt! I bland kör jag med klocka,ibland utan! Men det är effektivt OM man hittar rätt!
Det är ett annorlunda sätt att träna för många. Jag använder inte pulsklocka alls för tillfället när jag tränar själv  men ska nog göra det IGEN!
Det ger det där lite extra drivet i träningen!!!
Efter det va det Tabata Intervaller...idag fick dom slita ordentligt! Eller det gör man som man vill...men det är väl lika bra när man ändå är där...haha!
Så på 1 timma har i tränat igenom HELA kroppen på olika sätt...kondition blandat med styrka,smidighet, spänst och explosivitet! Alla viktiga delar i ett BRA pass!!!
Älskar FÄRG på barn-huvuden!!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar