Summa sidvisningar

tisdag 17 september 2013

När tillfälle ges...

Idag har jag ägnat mig åt hemmaträning. Hade annars blivit en vilodag. Det ska och kan man så klart ha när man vill. Själv lägger jag in dom om jag vill. Men oftast behöver man inte skylla på nån överträning då vi inte behöver vara rädda för det alls. Vi ä gjorda för att röra på oss.
Så 1-2 dagar i veckan vilar jag helt!
Kan va att jag inte hinner,inte känner för det eller orkar inte.
Men idag blev det en extra stund mellan lektionerna, vi började senare så då tog jag 35 min till det. Smart!!!
Härligt när det är gjort!
Visst kan man skylla på allt möjligt för att slippa...men orsakerna är oftast svaga och  ursäkterna fler.

För mig funkar det bra att träna hemma. Jag har en del "grejer" men det behöver man verkligen INTE. Räcker med kroppsvikten!

Nu sover dom små!
Jag ska ringa grabbarna.
I morgon är vi lediga....inga planer mer än köpa ljung till krukorna ute. Måste få lite ordning ute. Isolde har ritat med gatkritor ute. Ingen fara tänkte jag....det regnar bort, Nu verkar det bränt in i stenplattorna av all sol.

I kväll ska jag nog kolla över lite gamla Högskoleprov igen. Man bör förbereda sig märkte jag när jag kollade sist. Antar att man får chansa på en del...kanske en hel del. Men det ska bli roligt....

Detta är en udda övning för axlarna. I början kan man stå på golvet och sänka ner huvudet och pressa sig upp...axelpress...nivå 2 här...upp med benen och mer tyngd på axlarna. Nivå 3...stå på händer! Här får man passa sig lite....enkelt att komma ner....(akta näsan) tungt upp. Det blir lite svårt om man inte orkar där....då ligger man pladask!!! Hänt fler än en gång....Men den är BRA!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar