Summa sidvisningar

måndag 16 september 2013

Dagens belöning!

Pluggat några timmar,körde fast på ett matte tal..suddkorvar ligger över hela bordet. Mycket sudda för mig i matten. Jag har små mål...eller belöning...hänga tvätt efter två sidor i matteboken....läsa ett stycke...sen plocka ur diskmaskinen...näst grej idag instuderingsfrågor och sen kaffe!!!!
Sen lagom att hämta barnen. Dom börja så dum tid idag...11. Sen drog Johan till jobbet.....jag hann träna innan.
Jag sprang en stund idag på löpbandet då det regna ut...sen lite pulshöjande upp hopp varvat med dips....härligt.
Löpning är tungt....man ser på mina löpsteg att jag inte springer Långt eller lätt. Ganska avslöjande. Haha. Jag joggar ...om ens det.
Älskar alla dessa bilder på instagram och fb med bilder när folk tränar. Motiverar mig massor....jag älskar att läsa om träning och folks slit. Jag blir taggad och man blir imponerad ,folk som förr varit rädda för både gym och spinningcyklar utmanar sina rädslor. Det är häftigt tycker jag....men lika mycket som jag älskar det så kan jag ibland undra liiiite där. Fantiserar folk eller ljuger dom.?? Snart kommer man kunna läsa om en 11 åring som kör 600 i benpressen eller den nyblivna mamma med navelsträngen knappt avklippt som springer milen på 35 min.....i vissa fall är det ju uppenbart att det är mer önskan än sanning. Lätt att ta till lite kanske....haha. Men underhållande å andra sidan.
Där är det ju idiotiskt att hitta på....risk för avslöjande är stor.


Hos mig just nu!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar