Summa sidvisningar

fredag 16 maj 2014

En tur i backen denna fredag!

Nu har vi precis lagt vår lille Isidor. Han va oroväckande pigg men förstod att det va Zoo tablettasken som gjorde det som hans fina syster gav honom ur sin godispåse. Hon har varit på kalas i eftermiddag ,sånt vågade inte jag som liten. Hon är betydligt tuffare denna dam.

Idag tog jag min lunchrast till träning. Ett par turer upp och ner i slalombacken...hela vägen ner till parkeringen och snabbt upp igen. När jag stannade bilen så tänkte jag...varför gör jag detta??? När jag satte mig i bilen nästa gång då jag va klar tänkte jag bättre träning än detta blir det knappast. Hem och fortsatte i trädgården= 56 minuter allt som allt!

Tycker det är skönt att vara ute när det är fint väder. Motivera mig till att gå in på gymmet är svårt dessa dagar. Jag har det mesta här hemma så det funkar bra.

Sen har det varit plugg fram till 15.00 .

Isidor och jag har varit hos min mamma medans Isolde va å kalas. Han får alltid leka med hennes smyckeskrin och kan sitta i en timma och plocka i alt där.

Nu är Tacopajen färdig och vi väntar på pappan i huset. Storebror har vi telefonkontakt med...han är ute på longboarden med kompisar...NYKLIPPT!!!!! Idag körde jag honom till vår "drop in frisör". Han va med på noterna som tur va. Nu ser han välvårdad ut igen!!!!

Nu ska jag duka fram lite här till oss. Älskar Fredag kvällar...


Grodhopp ska inte underskattas......

Mycket bra redskap.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar