Summa sidvisningar

tisdag 13 maj 2014

Tisdag 13/5

Nu är vi en bit in i Maj. När jag startade på Högskolan i Januari kändes detta långt fram och innan min första tenta så va jag heeeeeelt övertygad om att jag inte skulle vara kvar till terminens slut. Jag va i total chock! Nu är jag i slutskedet och mina 3 tentor har gått galant.

Idag vaknade jag innan barn. Kunde ligga kvar en stund och lyssna på fåglarna utanför fönstret. Isolde fick vi väcka och jag har aldrig skådat en tröttare tjej. Tror hon sov när jag idag fick klä på henne...har aldrig hänt tidigare. Hon brukar skutta upp,skutta ner för trappan och skutta vidare resten av dagen. Idag va det inte mycket till skutt!

Jag har nu satt mig under filten med en hel bunt av papper som vid detta laget börjar bli en sliten bunt. Jag skojade med Marika igår att jag redan brutit ihop i gråt för 3v  sen inför denna tentan. Nu känns det bättre. Känner mig lugnare nu och inte alls den där paniken...än,ska väl tilläggas. Jag vet att det låter annorlunda 1-2 dagar innan. Då är jag inte människa och har säkert skickat in mitt CV på diverse jobb. MEN ....de stackare som missade förra tentan har nu den på fredag och sen en tenta varje fredag. 50% av klassen är i denna situation.....fy,tusan!

Nu ska det in två inlämningar ,två tentor och jag ska försöka lyckas få till bredvid gång på förlossningen också. Men det ska vi väl få ihop.

Lånat bild från Nicolina från gårdagen plugg och här är ett kämpande gäng!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar