Summa sidvisningar

tisdag 27 maj 2014

Fotboll och ilska!!!!!!

Idag brast jag ut i gråt. Det bara kom...av ren ilska!!!!Jag blir så frustrerad...kanske jag överdriver. Jag vill verkligen inte lämna 2 små barn till vilt främmande människor för att dagis tror att Sverige stannar när det blir "klämdag". Jag vet inte vilka dom är...hur dom är!!! Jag blir så vansinnigt förbannad rent ut sagt. Riktigt arg och det är sällan kan jag lova....väldigt sällan!!!!Skulle  du göra det....en liten 2 åring ?? Kanske är jag löjlig och mesig...må vara hänt då. Det känns ändå inte bra!!!! När ska vi förstå att samhället inte ser ut som "förr"...då man jobbade 7-16 och ledig alla röda dagar och klämdagar "tar" man ledigt...vi andra då som tar hand om saker och jobb på "obekväma" tider. Vi är j MÅNGA MÅNGA!!!!!

Jag ska skriva en Tenta...JAG kan inte ta ledigt. Min man jobbar...vi kan inte ta ledigt för att dagis inte funkar. Vi har dagis FÖR att kunna jobba. Men vi borde så klart ta ledigt....nu trodde jag SJÄLVKLART att dom skulle möta ett bekant ansikte...tog det så för givet.

Isolde har varit på Fortboll nu i kväll. Hon gillar det....fantastiska tränare som har en bra inställning. Det ÄR lek. Tror dom förstått att det är så man väcker och framförallt bevarar ett intresse ...ett tag till...många år hoppas jag!

Nu sover dom!

Ingen Tv kväll för mig!
Radar upp böcker....
Samlat ihop mig en aning....




3 kommentarer:

  1. Hej!! Det är konstigt det där med dagis tycker jag, att man inte på dagis behöver ha ordinarie personal varje dag, minst 1 eller 2 som ger ens barn tryggheten de behöver. Att man kan stänga alla dagis i en kommun under semestern och sätta in nästan enbart vikarier är helt otroligt. Jag har pusslat med schema, mormor o Farmor, nära och kära för att slippa lämna barnen dessa dagar, de är med säkerhet helt underbara människor, men för mina barn inget annat än främlingar. De dagar man kanske ändå måste, för ibland kan man faktiskt inte få till det, gör det ont i mamma hjärtat att lämna dagis... Det känns nästan som man blir straffad för att man jobbar,en helt vanlig dag dessutom!! Tycker det är toppen att du tar upp detta på din blogg, fler borde höja sina röster för barnen :)
    Mvh Fia Bratt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååå tack Fia för responsen. Jag blir tokig faktiskt. För vems skull är personalen där..???

      Radera
  2. Jag håller verkligen med er!! Blir helt galen varenda gång de är klämdagar som de har stängt!! VaFAAAN rent ut sagt!! VI jobbar även dessa dagar i vår familj! Kan inte hjälpa det men jobbar man med bla människor så är det oftast dygnet runt arbete! Vi straffas för att ta hand om deras sjuka anhöriga ju!!! Men okej för mig, Jag tar hem mina barn o de tar hem sina gamla eller sjuka anhöriga dessa klämdagar!! Deal??
    Kram från en j-vligt arg mamma.

    SvaraRadera