Summa sidvisningar

onsdag 28 maj 2014

Ledig dag!!!

Modigt...dumt ...onödigt! Vet inte. Men jag tog heeeelt pluggledigt idag och har tillbringat dagen med många härliga människor. Sa till Marika att jag behöver det idag!!!!
Det straffar sig ju nu då jag kommer få plugga hela kvällen. Men skit samma.

I morse gick vi mot "torget" i vår stad. Mötte min kära mor och vi tog en fika...
Sen kom storebror Victor hit med ett bra stöd för knät som åkte ur led här i fredags. Älskar när han är här!!!! Han är så rolig att umgås med. Man umgås på ett mer vuxet sätt när dom inte bor hemma längre. Vi bjöd på mat och sen bakade Isolde och jag muffins och bjöd hit mormor också. Så en hel eftermiddag med köket fullt !!!!!

Sen va det dags för mig att dra på mig träningskläder. Tanken va att jag skulle köra lite "lyft" idag men vände bilen och åkte mot gymmet. Behövde köra lite "smått & gott". I morgon kommer jag ha träningsvärk i triceps och biceps det känner jag!

Idag fick Johan ta hela natt-processen. Nu gör jag det ca 90% av tiden så det va väl inte konstigt men det blir mest konstigt för Isolde som inte alls är med på noterna i detta!!!!

I morgon är det ju helg.....betyder att vi har fredag i dag. Nu jobbar Johan som vanligt i natt och i morgon natt. Så för oss är det som vilken vardag som helst!

Mycket mer än så har jag inte att dela med mig av just nu.
Det rullar på bara....
Det är jag nöjd med!!!
Mycket kärlek mellan dessa två!!!!


Dans..och fotboll bjuder hon ofta på!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar