Summa sidvisningar

måndag 5 maj 2014

Dans,hormoner och latmask!

En hel dag i skolan idag. Matspjäkningssystemet... så mycket vi ska kunna om hormoner,aminosyror, upptagning och nedbrytning. Kroppen är så fantastisk på många sätt så man blir glad att den fungerar som den ska. Vill inte så mycket till för att den inte ska fungera med alla system. Tänk att så mycket sköter sig självt i den....autonoma nervsystemet som bara funkar!!!!  Undrar igen hur jag ska lyckas lära mig allt detta. Jag brukar ha ganska god insikt om mig själv, tyvärr är det mycket kemi nu och jag känner att det blir svårt för mig att skrapa ihop ett godkänt här. Jag har också en etik tenta, den bekymrar mig inte det minsta.
Men jag kämpar på.
Satte mig direkt när jag kom hem i 1 timma. Det är bra så länge det är i färskt minne.

I kväll så hade Isolde dansuppvisning. Så mycket fjärilar i den lilla magen men så duktiga och modiga dom är. Stå där på en stor scen och dansa inför alla dessa....det hade jag nog aldrig vågat som 5 åring. Nu sov jag heller inte borta förrän jag fyllde 9 år. Hos min moster och jag minns hur jag grät ,sittandes på furusoffan i deras kök och längtade såååå efter mamma. Gjorde nog X antal försök att sova hos kompisar också men jag tyckte att det inte "luktade hemma" och blev hämtad av mamma framåt sovtid...så med kudden under  armen så fick jag knata hem igen med mammas trygga hand. Jag va en orolig liten tjej som helst ville hänga i sele på mammas mage på tok för länge. Så att utsätta mig för sånt som dansuppvisning  va nog ingen idé. Men nån gympauppvisning fixade jag nog när jag tänker efter....om jag visste vart mamma satt bara. Isolde och dom andra har varit betydligt mer framåt och säkra. Jag är glad för det!!!!!
I morgon kommer vi ett helt gäng och tittar på vår dans tjej!!!!!

Johan och jag hade bestämt att vi skulle träna ihop ute idag. Men Isolde va seg att lägga...hon hade mycket att fundera över och klockan passerade 20.00 och jag har lite skoljobb att göra...men mest va det latmasken som kröp. Det är svårt för mig att tagga till för träning sent på kvällen.  Så ingen träning!
Ett klokt val...brukar det aldrig vara men idag va det. Skolan får gå före nu och sen kom min store son hit och hans sällskap vill jag inte missa.

Lite Tv kväll och lite plugg är min plan.
Min modiga lilla dans tjej!!!!

Lång väntan på sin tur....


Suddat bilden så gott det går då jag inte frågat om lov.


Nuuuuu är det dags....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar