Summa sidvisningar

torsdag 29 maj 2014

God Torsdag!

Idag vaknade jag tidigare än barnen. Det har nog nästan aldrig hänt...och pigg dessutom! Så jag har ätit frukost i lugn och ro utan att behövt torka fil...skala ägg och smöra smörgås och dricka kallt kaffe. Lite lyx för en mamma!

Isidor han sover än. Han va inte sitt rätta jag igår riktigt. Ville inte äta och va sliten!
Han får sova tills han vaknar.
Idag ska jag lämna dessa små till morfar så jag kan plugga lite.

Igår skrev jag ett långt inlägg på Facebook om att dagis inte fungerar vid "klämdagar". Fick hur mycket respons som helst på detta och att det ÄR ett bekymmer för oss som inte jobbar vanligt 7-16. Blev förvånad över hur folk pysslar,trixar och fixar dessa dagar. MEN döm om min förvåning när jag idag inser att det INTE finns kvar....har någon tagit bort det???? Blev det för känsligt...?

Knepigt i alla fall!

Nåväl...solen skiner och jag hoppas på värme och en dag i solstolen med mina böcker. Ett par vändor i slalombacken ska jag ta idag och sen blir det nog hemmaträning då jag behöver effektivisera lite idag.

Dags att sätt fart här ser på klockan. Lillebor verkar inte ha lust att vakna än.

Nya dag...vi håller varann hårt i händerna ...det är trygghet det!!!!

1 kommentar:

  1. Ja här jobbar både mamman och pappan inom handels. I skövde har vi alltid öppet och det till kl 20. F jobbar till 18.30. Så det är inte helt ovanligt att S är kvar sist på dagis. Förstår inte...även när man hämtar strax efter 16 är det nästan tomt på barn. Vart jobbar alla?!? Och så dessa ångestfyllda klämdagar som inte existerar inom handels..lämna på nytt dagis till ny personal, och försöka tänka bort den där klumpen man har i magen. Jobbigt är det.

    SvaraRadera