Summa sidvisningar

fredag 23 maj 2014

Mina kunskaper är testade!

Vaknade tiiiidigt i morse...innan klockan. Min dotter väckte mig och var mitt sällskap här på morgonkvisten. Rabblade lagar och teorier på stående fot när Anna hämtade upp mig. Sen så va det bara att samla sig i ett stycke och lämna fram leg...pennfacket kontrollerades och det va dags för TENTA. Känsla när man  öppnar den där tentan och börja läsa fråga 1....2....3 mm och inse...JAG KAN DETTA. Jag kan varenda fråga dom nu tänker testa mig på....och mer än så. Lite känslan av att jag ändå inte fick visa ALLT jag kunde. MEN nu nöjer jag mig med detta test och hoppas på fint resultat...för kommande tentor blir inte lika enkla.

Den obligatoriska tenta fikan och lunch på stan med alla tjejer och massor av spring i affärer. Som jag tycker om dessa människor. Vilken tur jag vågade ta detta steget i mitt liv!!!!!

Eftermiddagen har vi tillbringat på altanen. Barnen har badat i polen och jag har mest suttit totalt dränerad på energi. En väldigt avslappnad eftermiddag...fram till det va dags att tagga till lite för gym-träning idag. Är inte så flitig där just nu. Gör mycket annat i träningsväg. men vi har ett fantastiskt fint gym. Slog mig idag...shit så snyggt det är. Precis så som jag själv skulle göra "mitt gym".
Johan hade grillat så det va bara att sätta ner den svettiga rumpan och äta. Nu har vi gjort kvällsröjet bland bilar,handdukar,badbollar och strumpor.

I morgon ska vi på överaskningresa och ska sova borta. Ser såååå mycket fram mot detta. Känns som väggarna kryper mot mig just nu här. Hemmaplugg i alla ära men det kaaaaan bli segt.

Nu firar vi denna fantastiska fredag med att njuta på altanen en stund till innan jag ska börja packa inför en tidig morgon med äventyr!!!!!!


Morsorna klarade detta galant.......

Det gick bra!!!! Alla lika ivriga och meddela att vi typ...överlevde!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar