Summa sidvisningar

fredag 16 maj 2014

"Det ligger i luften" !!

Blev så full i skratt nu när jag tittade min Blogg statistik. Inlägget om "glans penis...." va ett bland de mest visade denna vecka. Haha. DÅ vaknar ni till!!!!!

Vad jag gör denna fredag med två barn på dagis  behöver jag väl inte skriva antar jag. Ni gissar nog rätt.....TRÄNAR!!!!!

Nä då,lugn nu....jag pluggar. Skrivit ut gamla tentor och övar på. Hade det inte varit för all kemi hade jag känt mig förberedd. Kemin ställer till det för mig!

Fredag känslan har infunnit sig på alla sociala medier. För mig är inte veckan transportsträcka...JAG vägrar leva så även om jag kan känna den sköna känslan att det är fredag. Vi startade med en tur på Longboard till dagis ihop med storebror. Tycker det är bra att dom hittar ett sånt intresse. Våra stillasittande barn behöver sånt.
Min yngsta son av dom stora har faktiskt sålt sin dator för han SJÄLV kände han satt för mycket....det tycker jag är så starkt gjort. Komma till de insikten...och nu köpt en longboard också.
I helgen ska vi se om vi kanske kan ta en liten löprunda han och jag.

Johan jobbar hela helgen. Vi andra har inga planer alls. Känns skönt. Jag borde plugga men det är en omöjlighet i helgen. Vi hoppas på fint väder och får nog försöka vara ute så mycket som möjligt. Isolde är sugen på Picknick i skogen. Lite lagom äventyr tycker jag.

I eftermiddag vankas det barnkalas för Isolde hos kompisen Filip. Isidor och jag ska nog passa på att gå en sväng. Promenader är bland det tråkigaste jag vet....i motionssyfte. Har gjort det så mycket att det nästan ger mig ångest. Som jag gått morgonpromenader i min dag...kl 05.00...INNAN frukost,år ut och år in. Bränt ut mig på promenader! Men att bara strosa omkring är mysigt och Isidor kan få titta på både traktorer och små nyckelpigor...helt utan stress och krav på tempo!

Nu är min paus slut och larmet på mobilen ringer...15 minuters kafferast!!!!
Igår startade jag morgonen lite upp och lite ner och en hög puls!

Axel och magträning...släppa ner benen mot golvet och upp igen. Den kan ni testa.....







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar