Summa sidvisningar

måndag 19 maj 2014

Inte som tänkt...

På mitt FB flöde skrivs det just nu...-Oj,vad det regnar...vilket väder....jävla skitväder. Slår mig alltid då....det va en bra upptäckt! Haha... Men i bland är det lite konstigt med sociala medier måste jag säga. Man anser sig har rätt att skriva om andra ...på andras bekostnad  eller åsikter man inte bör vädra där oavsett om vi tack å lov lever i ett fritt land där vi får vädra åsikter. Så varför ibland undrar jag. Nu är jag inte flitig på fejan ska jag väl säga...men Instagram älskar jag. Har en låst sida där och det är skönt att kunna begränsa sig där. jag är ganska noga då jag också har en öppen Blogg.

Denna dag blev inte som jag tänkt. Fungerade inte att plugga med alla hemma. Jag bestämde mig för att lägga ner det i stället för att stressa upp mig och då kommer också irritationen för mig. Jag valde bort det och vi bakade bröd i stället. Så det blev en bra dag fast den inte blev som jag tänkt...jag gör denna dag längre i stället och ska sätta mig och plugga nu.

Studsmattan visade vara vårt bästa köp denna vår. Som dom hoppar och hoppar och grymt bra träning för Isidors ben.

Jag kastade mig på cykel här i eftermiddags och idag va det en egen Wod jag körde i Boxen. 18 minuter intensiv träning och avslutade med lite "bära kettlebells" fram och tillbaka . Man går en runda med två kettlebells...mellan 20-30 kg i varje hand...sen är det bara att gå!!!!! Jag lovade visa hur jag sprang med gummiband...det har jag glömt. Ursäkta mig!

Träningen är rolig igen. motivationen som var borta ett tag är tillbaka. Jag känner mig stark och pigg. Bara fördelar helt enkelt!

Nu ska jag ägna mig åt den blöta sonen som just kom hem!!!!
Idag har det tvättats fordon här...

Snygg till och med vid cykeltvätt...klänning på!!!!!


Träning och lite egobilder! Knästrumpor på.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar