Summa sidvisningar

fredag 2 maj 2014

Fredags känslan....

Framåt eftermiddagen infann den sig..fredagskänslan ,efter att jag lagt ihop böckerna efter en hel dags pluggande. Känns inte som nåt satte sig men....som alltid. Kan ingenting!!!

Men känslan är skön när man kan lägga ihop böckerna med gott samvete och fira lite fredag. Det gör vi alltid på fredag eftermiddag. Lite extra mys med nåt gott fika (idag bara en torr bulle). Eftersom jag inte jobbar helger längre så blir helgen nåt som är otroligt viktig för mig. Jag har jobbat så många helger i min dag att jag njuter fullt ut nu några år under studie tiden.
Sen kom snälla brorsan med en kompis och tog hand om "småttingarna" en stund så jag kunde träna. Gick åt några glassar och Isolde hade sagt att man fick ta 2 st om man ville. En fördel att ha "spridda skurar" på sina barn är att dom kan hjälpa till ibland.  Idag körde jag en Wod som min käre make höll i. Det känns och märks att jag inte är återhämtad riktigt. Burpees skickar upp pulsen bra .....och syret räckte inte till en enda kroppsdel. Men roligt är det.
Nu är det gjort och jag har förmågan att ha en snabb återhämtning. Det är jag glad för.

Sen va det Tacokväll!
Tycker det är det godaste som finns faktiskt!!!

Isolde sitter som ett ljus och kollar Let´s Dance!
Jag är kanske inte lika intresserad.
Idag ska hon rösta. på BENJAMIN...så klart!!!


Så här såg det inte ut när vi va klara. Då såg det ut som vi haft matkrig hos oss!!!

Storebror kom förbi med sina kompisar i nån gammal bil som lät över hela stan. Isidor va imponerad och grät när dom lämnade grusvägen!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar